01/ 48 36 035 info@zeo-nature.com

O nama

Zovite nas a kako drugačije nego Prirodoljupci.

Obiteljska misija: najbolje od nas- za VAS

Nudimo vam visokokvalitetnu prirodnu i održivu kozmetiku bez aditiva i želimo biti iskreni s vama. Jasno i otvoreno govorimo o sastojcima i jasno objašnjavamo njihov način djelovanja i funkciju.

Želimo da znate što je dobro za vas i to vidimo kao svoju dužnost.

Martina Miletić Kling

“Još od srednjoškolskim dana imala sam svijest o zdravom pristupu njezi tijela i kao svaki mladi poduzetnik sanjala o prirodnoj kozmetici iza koje ću moći 100% stajati svojim imenom i potpisom.

Danas, s ponosom mogu reći da je ZEO Nature –  proizvod hrvatskog porijekla – spoj zanja, tehnologije i jedinstvene prirodnosti.

Usko surađujemo s našim proizvođačem i dobavljačima, koristimo isključivo biljke snašeg podneblja i najfinija hladno prešana ulja aktivirana ZEOLITOM.

Rezultat? Čista biljna esencija u svakoj ZEO Nature bočici.”

Dražan Miletić

“Obiteljski posao je onaj posao u koji stupaš sa entuzijazmom i dubokim uvjerenjem. Godinama sam bio previlegiran biti na čelnim pozicijama kako hrvatskih tako i internacionalnih kompanija, no moram priznati da moje srce posebno snažno kuca za ZEO Nature projekt.

Želimo na hrvatskom tržišu educirati korisnike o učincima prirodne njege i ponuditi vam 100% prirodnu kozmetiku koja vašu kožu tretira s poštovanjem.

Naša svakodnevna motivacija su sve veći broj korisnika koji ne samo da uživaju u blagodatima ZEO Nature proizvoda nego nam svakodnevno daju povratne informacije o snažnim poboljšanjima zdravlja njihove kože. Pridružite nam se!

 

Želite više informacija iz svijeta prirodne njege kože?

Uskoro vam pripremamo neodoljivo prirodne i inspirativne newslettere s brojnim pogodnostima. 🎁 Ne propustite priliku i prijavite se već sada!