01/ 48 36 035 info@zeo-nature.com

Njega tijela

Mediteranski sastojci obogaćeni zeolitom

Kozmetika sa ZEOLITOM –
više od prirodne kozmetike


Nudimo vam visokokvalitetnu prirodnu i održivu kozmetiku bez aditiva i želimo biti iskreni s vama. Jasno i otvoreno govorimo o sastojcima i jasno objašnjavamo njihov način djelovanja i funkciju.

Želimo da znate što je dobro za vas i to vidimo kao svoju dužnost.

Uljna emulzija

Za intenzivnu njegu tijela

Uljna emulzija za intezivnu njegu tijela pružit će koži intenzivan, ali nježan tretman. Eneline uljna emulzija idealna je za isušenu i napetu kožu.

SEZAMOVO ULJE, GINGER i PROPOLIS pravi su eliksir koji će vratiti glatkoću, te opustiti i najoštećeniju i dubinski isušenu kožu. Vrlo aktivne supstance iz čistog ekstrakta ALOE VERE pomažu kod seboreje, raznih upala na koži, psorijaze i općenito kod zacjeljivanja kože. Idealna je za masažu!

Uljnu emulziju preporučavamo i za trudnice, jer će pomoći održati vlažnost kože i sačuvati je od pucanja. Poznato je da koža apsorbira do 60% supstanci koje na nju nanesemo. Zato je posebno važno da se u trudnoći koriste isključivo prirodni preparati. Koristeći našu uljnu emulziju zaštiti ćete sebe i svoju bebu!

Sastav:
Voda, ekstra djevičansko Maslinovo ulje, ulje Sezama, ulje Makadamije, Pčeljinji vosak, Lanolin, Kakao maslac, ekstrakt Propolisa, Aloa Vera, ekstrakt Gingera, ekstrakt Gaveza, ekstrakt Stolisnika, Zeolit, ekstrakt ploda Bazge, ekstrakt Rotkve, eterično ulje Ružmarina, eterično ulje Kadulje, eterično ulje Lavande, d-Limonene*, Linalool*.
(*komponente prirodnih esencijalnih ulja)

200 ml

 275,00 kn

Mlijeko za njegu tijela

Hidrantantna formula

Lagana i hidratizirajuća formula koja štiti i vlaži kožu.

Za svakodnevnu njegu kože najbolje je koristiti mlijeko nakon kupanja ili tuširanja.

ULJE MARELICE hrani i omekšava kožu.
Vrlo brzo se upija i zadovoljava sve tipove kože.

Koži daje „lagan“ osjećaj i osjećaj ugode.

Kada se koristi za čišćenje lica, nanesite mlijeko na vatu i detaljno očistite lice i vrat. Nježno je za kožu i detaljno će ukloniti šminku i nečistoće.

Sastav:
Voda, ulje Marelice, ulje Sezama, Kakao maslac, Lanolin, ekstrakt Morskih Algi, Biljni vosak, Zeolit, ekstrakt ploda Bazge, ekstrakt Rotkve, eterično ulje Lovora, eterično ulje Kadulje, d-Limonene*, Linalool*.
(*komponente prirodnih esencijalnih ulja)

 

200 ml

256,00 kn