01/ 48 36 035 info@zeo-nature.com

Prirodno iskreni

Naša filozofija: transparentno i odgovorno prema svojoj koži i prirodi

100% prirodna kozmetika sa zeolitom

Nudimo vam visokokvalitetnu prirodnu i održivu kozmetiku bez aditiva i želimo biti iskreni s vama.  Jasno i otvoreno govorimo o sastojcima i jasno objašnjavamo njihov način djelovanja i funkciju. Želimo da znate što je dobro za vas i to vidimo kao svoju dužnost.

100% Prirodno

Oduvijek smo znali da prirodni proizvodi djeluju bolje i da su sigurniji za tijelo i okoliš. Naša želja i motivacija bila je ponuditi vam 100% prirodnu kozmetiku koja vašu kožu tretira s poštovanjem.

Zadovoljstvo nam pružaju statistike koje dokazuju da kupci sve više cijene prirodno i okreću se izvornoj njezi tijela bogatoj hranjivim, njegujućim sastojcima.

Transparentno

Jeste li znali da prosječna žena u dnevnoj rutini koristi 12 kozmetičkih proizvoda, a sve što nanesemo na kožu ulazi direktno u krvotok?

Transparentnim i jasnim deklaracijama  želimo razbiti mitove nerazumljivih i predugih INCI lista o sintetičkim sastojcima proizvoda. Želimo vam približiti prirodne, aktivne i djelotvorne sastojke koji ne samo da ne štete organizmu nego i vraćaju kožu u prirodan balans.

ZEO Nature 100% prirodna kozmetika jača mehanizme obnavljanja kože i dokazano pokazuje blagotvorno djelovanje.

Odgovorno

Odlučili smo na sebe preuzeti odgovoran zadatak i uveli smo pravilo da naši proizvodi prije svega moraju položiti takozvani “test najboljeg prijatelja”.
A to znači da ćemo vam ponuditi samo one proizvode koje bi istinski preporučili i našim najboljim prijateljima.

Zašto smo se time obvezali? Želimo biti odgovorni prema sebi, našim potrošačima ali i okolišu i prirodi i ponuditi samo one proizvode za koje doista možemo garantirati kvalitetu, djelotvornost i potpunu prirodnost.

Zato, pri korištenju naših 100% ZEO Nature proizvoda ne zaboravite – odobreni su od naših najboljih prijatelja!